Rivitalo, Littoinen


Lankakatu 1 B, 20660 Kaarina

1998 100,5 m2 211 000,00 €

4h + k + kph + sauna

Hyväkuntoinen perheasunto Littoisten keskustan tuntumassa odottaa uusia asukkaitaan!

Ovesta sisään tultaessa saavutaan suoraan yläkertaan jossa on olohuoneen ja puolittain avomallisen keittiön lisäksi makuuhuone sekä erillinen wc. Keittiössä on kaikki tarvittava ja pöytä mahtuu tilaan helposti. Avarasta olohuoneesta on kulku parvekkeelle josta aukeavat kivat näkymät suoraan taloyhtiön pihalle leikkipaikan suuntaan. Avonaisen aulan ja keittiön myötä yläkerta mahdollistaa avoimen tilan seurustelulle.

Alakerrassa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sekä iso kylpyhuone saunalla ja lisäksi vaatehuone. Kylpyhuoneen yhteydessä on erillinen wc. Kylpyhuone ja sauna on remontoitu nykyaikaisiksi ja tilat ovat muutoinkin hyvässä kunnossa sekä ylä- että alakerrassa. Alakerrasta on lisäksi käynti omalle suojaisalle terassille.

Taloyhtiö on melko iso ja käsittää 5 eri rakennusta omalla tontilla. Asuntoja on yhteensä 15 kappaletta. Taloyhtiön suorittamia remontteja on jo tehty mm kylpyhuoneet on uusittu. Tällä hetkellä suunnitellaan maalämpöön siirtymistä. Tarkemmat tiedot yhtiössä jo tehdyistä ja tulevista remonteista saa kiinteistönvälittäjältä.

Asunto sijaitsee Littoisten keskustan läheisyydessä pienen metsän reunassa. Varissuon Itäkeskus palveluineen tai vaikka Ravattulan Citymarket sijaitsevat melko lähellä ja yhteydet eri puolille aluetta ovat muutoinkin hyvät.

Kaikki KVKL:n jäsenyritykset ja SKVL ovat yksiselitteisesti ohjeistaneet, että yleisesittelyitä ei tällä hetkellä pidetä. Järjestämmekin kohteessa toistaiseksi vain yksityisesittelyjä viranomaismääräykset huomioiden!

Tervetuloa tutustumaan!

Järvinen Anssi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh 0400 718 602
anssi.jarvinen@talokulma.fi

Talokulma
LKV Järvinen Oy
Logomo Byrå
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku
www.talokulma.fi

Haluatko ilmaisen arvion ja edullisen välityspalkkiotarjouksen?
Soita tai lähetä minulle sähköpostia!

Esittelyaikoja ei ole sovittu

Kohdetta välittää

Anssi Järvinen
  • Anssi Järvinen
  • anssi.jarvinen@talokulma.fi
  • 0400718602

Kohteen perustiedot

Sijainti Kaarina, Littoinen
Lankakatu 1 B, 20660 Kaarina
Kohdetyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + kph + sauna
Huoneiden lukumäärä 4
Asumispinta-ala 100,5 m2
Kokonaispinta-ala 100,5 m2
Pinta-ala lisätieto Ilmoitettu pinta-ala saattaa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala yhtiöjärjestyksen mukainen.
Rakennusvuosi 1998
Vapautuu Vapautuminen sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton myyntihinta 211 000,00 €
Myyntihinta 189 190,43 €
Hoitovastike 400,42 € / kk
Rahoitusvastike 114,45 € / kk
Vesimaksun lisätiedot Vesimaksu kulutuksen mukaan.
Lunastusoikeus Ei
Muut maksut Sähkö kulutuksen mukaan. Autopaikkavuokra 10e/kk. Mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta myyntihinnasta.

Asunnon tilat ja materiaalit

Keittiö kuvaus Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone. Avomallinen keittiö jossa tilaa pöydälle. Myös kaappi- ja laskutilaa reilusti. Ikkunasta metsäiset näkymät.
Kylpyhuoneen kuvaus Täysin remontoitu kylpyhuone ja sauna. Tilava. Pesukone mahtuu tilaan helposti.
Sauna Kyllä

Asunnon lisätiedot

Ikkunoiden suunta Läpitalon huoneisto. Ikkunat metsän suuntaan sekä sisäpihalle.
Rakennusmateriaali Betoni / Tiili
Lämmitysjärjestelmä Öljy
Pysäköinti Autopaikkoja 30 kpl joista yhtiön hallinnassa 15 kpl
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka Energialuokka: D2007
Tehdyt korjaukset -04 maalattu aitoja, pihan laatoitusta lisätty. -08 öljypoltin korjattu, maalattu ulkovaraston ovia, räystäslautoja ja sadevesikouruja korjattu. -09 vesikaton aluskatteita korjattu, maalattu väliaitoja. -10 lämminvesijärjestelmän korjaus. -11 postilaatikot uusittu ja jätekatos maalattu, ilmastointikanavien ja -laitteiden puhdistus ja säätötyöt. -12 Patteriverkoston paisunta-asia uusittu, liukumäki ja yläpihan portaat ja leikkipiha kunnostettu, lumiesteet asennettu autokatosten katoille, maalattu olopihojen aitoja. -13 rakennuksen kattojen pesu ja suojakäsittely, lämmönsäätöautomatiikan uusiminen, sadevesikaivojen korjaus, pihan asfaltointi ja korjaus, lisätty valaistusta autokatoksen päädyssä. -14 maalattu aitoja. -15 olopihojen ja parvekeovien lukitus ja tiivistyskunnostus. -16 pihan leikkivälineiden kunnostus. -17 kuntoarvio. -18 salaojien kuvaus, katto korjattu syksyllä (vaihdettu rikkinäiset tiilet, katot pesty ja suojakäsitelty sekä pihavalaisimet on uusittu led-valaisimiksi). -19 kylpyhuoneiden saneeraus.
Yleiskunto Hyvä
Parveke Parveke sisäpihan suuntaan.
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kaarinan Verkapatruuna
Kiinteistöhuolto Akseli Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiön tontin omistus Oma
Taloyhtiön tontin pinta-ala 5 863,0 m2
Taloyhtiön kattotyyppi Harjakatto
Rakennuksen korjaussuunnitelmat Hallitus käynnistää selvityksen tulevasta energiaratkaisusta (maalämpö) vuoden 2020 aikana, C10 betonisen alapohjarakenteen pinnoitus kapseloimalla asunnon sisältä. Työ valmistunee keväällä 2020.

Muut tiedot

Palvelut Littoisten keskustan palvelut, Varissuon liikekeskus lähellä, Koulut: Littoisten (Kaarinan) koulut ja päiväkodit
Liikenneyhteydet Www.föli.fi

Välitysliike

Nimi LKV Järvinen Oy
Osoite Köydenpunojankatu 14
Puhelin 0400718602
Sähköposti anssi.jarvinen@talokulma.fi
Täydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.