Omakotitalo,  230,0 m2

5h + k + 2kph + s + vh + th

285 000,00 €

map Kyröntie 113, 21450 Lieto

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Kyröntie 113, Lieto, Tarvasjoki

Hyväkuntoinen kokonaisuus Liedon Tarvasjoella!

Tilan pinta-ala 8210m2 ja alueella on kaksi ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaa taloa. Päärakennuksessa on 230m2 ja se on jaettu kolmeen kerrokseen. Keskikerroksesta löytyy täysin varusteltu keittiö ja avara olohuone sekä makuuhuone ja vaatehuone. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta lisää sekä aulatilaa. Kellarikerroksesta löytyy kylpyhuone sekä sauna ja kodinhoitohuone. Wc löytyy sekä keski- että kellarikerroksesta. Kaappi- ja varastotilaa on runsaasti eri puolin taloa. Sekä saunasta että keskikerroksesta on kulku terasseille. Talon huoneita on osittain mahdollista muokata omien tarpeiden mukaan.

Toinen asuinrakennus on suunnilleen 110m2 ja se on toteutettu kahteen eri tasoon. Alakerrasta löytyy keittiö joka on tehty avaran olohuoneen yhteyteen. Olohuoneessa on massiivinen takka sekä avointa tilaa siten että yläkertaan on hyvä näkyvyys. Yläkerrassa on erillisiä pienempiä makuuhuoneita sekä kylpyhuone ja sauna. Molemmista kerroksista on kulku ulos. Taloa voi halutessaan asuttaa itse, vuokrata pidempi- tai lyhytaikaisesti tai käyttää vierastalon tapaan.

Alueella on talojen lisäksi noin 124m2 lämmin autotallivarasto. Rakennuksen katolle on äskettäin laitettu aurinkopaneeleita jotka toimivat jo täydellä teholla. Rakennus sopii monenlaiseen käyttöön, harraste- tai työtilaksi.

Toinen, perinteisempi autotalli löytyy talojen välistä. Lisäksi pihalla on leikkimökki sekä päärakennuksen yhteydessä pienempi varasto ja grillikota sekä kellari.

Päärakennus on rakennettu alunperin vuonna 1870 ja päärakennusta on laajennettu 1970-luvulla. Taloja ja rakennuksia on laajalti peruskorjattu ja uusittu vuonna 2009 tai myöhemmin. Lämmitysmuotona on sähkö. Vuoden 2023 alusta kesäkuun loppuun mennessä sähköä on mennyt noin 12500 kwh mutta tämä on toki kiinni asukkaiden määrästä ja kulutustottumuksista. Ilmalämpöpumput sekä äsken asennetut aurinkopaneelit pienentävät kulutusta. Rakennukset ja piha ovat hyvässä kunnossa ja tilaa alueella on todella paljon. Rakennuksia on mahdollista käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tilat ja ympäristö ovat hyvin pidettyjä eikä tarvetta isoihin remontteihin ole ellei tuleva omistaja erikseen halua.

Liedon keskustaan pääsee autolla noin kahdessakymmenessä minuutissa ja Turun keskustaan menee reilu puoli tuntia.

Tilasta otetut hyvätkään kuvat tai esittelytekstit eivät tee oikeutta kohteelle, se kannattaa tulla katsomaan paikan päälle. Ole yhteydessä ja käydään katsomassa tätä!

Järvinen Anssi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh 0400 718 602
anssi.jarvinen@talokulma.fi

Talokulma
LKV Järvinen Oy
Logomo Byrå
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku
www.talokulma.fi

Haluatko ilmaisen arvion ja edullisen välityspalkkiotarjouksen?
Soita tai lähetä minulle sähköpostia!

Kuvat

Kyröntie 113 kartalla

60.59350,22.73985 Kyröntie 113, 21450 Lieto

Perustiedot

Kohdenumero70076629
SijaintiLieto, Tarvasjoki
Kyröntie 113
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h + k + 2kph + s + vh + th
Huoneiden lukumäärä5
SaunaOma sauna
ParvekeOn
Asuinpinta-ala230,0 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala230,0 m2
Lisätietoja pinta-alastaAlkuperäisen asuinrakennuksen asuinpinta-ala on myyjän ilmoituksen mukaan noin 230 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
YleiskuntoHyvä
Kerros3
Rakennusvuosi1870
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta285 000,00 €
Myyntihinta285 000,00 €
Kiinteistövero0 EUR/v

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausTontilla päärakennus noin 230m2 ja toinen asuintalo noin 110m2. Lisäksi varasto jonka pinta-ala noin 124m2 ja jonka katolle on äskettäin asennettu aurinkopaneelit. Tämän lisäksi erillinen autotallivarasto, kellari, leikkimökki sekä grillipaikka.
Keittiön varustusKeittiössä jääkaappi, pakastinkaappi, liesi, puuliesi, liesituuletin ja astianpesukone. Kaappi- ja laskutilaa reilusti. Pöytä mahtuu helposti keittiöön. Laadukkaasti tehty keittiö. Keittiöstä kulku eteiseen ja takaterassille sekä pidemmälle taloon ja yläkertaan.
OlohuoneIso ja avara olohuone josta kulku keittiöön. Iso vaatehuone olohuoneen yhteydessä. Ikkunat kahteen eri suuntaan.
MakuuhuoneKeskikerroksessa yksi makuuhuone ja yläkerrassa kaksi makuuhuonetta lisää. Talossa runsaasti tilaa ja huoneita voi muokata tarpeen mukaan.
KylpyhuoneKylpyhuone ja sauna sekä kodinhoitohuone kellarikerroksessa. Tilassa lattialämmitys. Kulku alaterassille myös tätä kautta.
KodinhoitohuoneKodinhoitohuone kellarikerroksessa saunatilojen yhteydessä.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäSähkölämmitys, aurinkopaneelit, tulisijat, ilmalämpöpumppu
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala8 210,0 m2
RakennusmateriaaliPuu
KattoTyyppi: Harjakatto / tiiliprofiloitu peltikate
ViemäriUmpisäiliö
IlmanvaihtoPainovoimainen ilmanvaihto, keittiössä liesituuletin ja wc:ssä kanavapuhallin.
EnergiatodistusOn
EnergialuokkaEnergialuokka: D2018
KaavoitusYleiskaava
Lisätietoja kaavoituksestaLiedon kaupunki, vaihde 02 4873 300
Muuta tärkeää tietoaTalossa vaatehuone sekä aulatilaa. Pohjaa mahdollista osittain muokata omien tarpeiden mukaan.
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei

Välitysliike

Yhteystiedot LKV Järvinen Oy
Junakatu 9, 20100 Turku
anssi.jarvinen@talokulma.fi
0400718602
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Sovi esittely, kohdetta välittää: